Opleidingen ITAA

De strijd tegen het witwassen van geld in de praktijk

ITAA - Emile Jacqmainlaan 135 - 1000 BRUXELLES

Live webinar

Op 17 juni 2024 van 13.00 tot 16.00

Deze opleiding zal u in staat stellen om uw begrip van de antiwitwaswetgeving te verdiepen en u actief voor te bereiden op de implementatie ervan binnen uw kantoor.

 

Het programma:

 

 • Verduidelijking van de fundamentele begrippen van de antiwitwaswetgeving: Ontdek wie wordt beschouwd als een onderworpen entiteit, onderzoek de taken en verantwoordelijkheden van een AMLCO, en beoordeel uw naleving aan de hand van een checklist met 10 vragen.
 • Opstellen van een interne procedureshandleiding: Leer hoe u uw handleiding kunt aanpassen aan het ITAA-model, met nadruk op de essentiële punten die binnen uw kantoor moeten worden aangepast.
 • Praktische oefeningen: Oefen met het identificeren van de uiteindelijke begunstigden van uw cliënten door middel van concrete oefeningen.

 

U zult ook de gelegenheid hebben om uw vragen aan de spreker te stellen.

 

De opleiding zal gepresenteerd worden door mevrouw Veerle Van Eylen, lid van de Cel AWW Management en fiscaal accountant.

 

 

Praktisch

 • Doelgroep
  Dit live webinar is voorbehouden aan de leden van het ITAA. Het aantal deelnemers is onbeperkt.
 • Prijs
  135 EUR
  per deelnemer

  U kunt direct na inschrijving een subsidieaanvraag indienen. De subsidie is gekoppeld aan het volgen van de opleiding.
  • Kmo-portefeuille : Registratienummer ITAA: DV.O241925. Wilt u gebruik maken van kmo-portefeuille, denk eraan dit binnen de 2 weken na uw inschrijving aan te vragen. Thema: financiële geletterdheid
  • Liberform : kantoren die het PC 336 volgen, kunnen een beroep doen op Liberform.
 • Contact
  Vragen over uw inschrijving: education@itaa.be

  De cel opleidingen hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit van haar diensten. Als u suggesties, opmerkingen of kritiek hebt over onze diensten, laat het ons dan weten. De cel opleidingen staat tot uw beschikking via education@itaa.be.  

 

Goed om te weten

 • Live webinar : u vindt de link bij uw inschrijving op het ITAA-portaal. Twee dagen voor elk live webinar sturen we u de link ook via een aparte e-mail*.  Via de chatfunctie is het mogelijk om vragen over de inhoud van de opleiding aan de sprekers voor te leggen. 
 •  Live webinar gemist: was u verhinderd en niet aanwezig zoals voorzien, vanaf 18 juni 2024 tot 15 december 2024 kunt u het webinar uitgesteld bekijken met mogelijkheid tot vormingsattest categorie A of B.
 •  Herbekijken: na het afsluiten van het live webinar, kunt u dat altijd via dezelfde link herbekijken tot 15 december 2024.
   Vragen stellen via de chatbox kan enkel tijdens het live webinar.

 

* check ook uw ongewenste mails (spam/junk) wanneer u de link niet meteen vindt in uw mailbox. De afzender van de e-mail met de link is ON24.

 

Programma

13:00 - 16:00

Docenten

Veerle Van Eylen

Veerle Van Eylen

Lid van de Cel AWW Management en fiscaal accountant

Meer